Zullen we dit samen laten bouwen?

30-10-2017, 18:13 | Lezersnieuws | Bijeman

Goed nieuws voor de 40.397 bedrijven, 14.268 starters en 37.468 zzp'ers in de regio. Voor hen komt binnen 30 minuten reistijd nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar op het bedrijventerrein de Boekelermeer. Op het bedrijventerrein de Boekelermeer is een perceel grond gereserveerd voor het realiseren van 20 duurzame bedrijfsunits.

Een standaard bedrijfsunit is circa 40 m2. De unit is uit te breiden met een verdiepingsvloer van 40 m2. Ook is het mogelijk om 2 units te combineren waardoor een totale oppervlakte van 160 m2 realiseerbaar is. Standaard zijn de units voorzien van een aansluiting voor water, elektra en  internet/glasvezel. Bij oplevering beschikt het pand over een wandcontactdoos, led verlichting, brievenbus en reclamezuil.  Als extra’s wordt er o.a. een elektrische overheaddeur, verwarming via HVC en/of zonnepanelen aangeboden. Ook voor spaarders die een lage of negatieve rente willen omzeilen en/of investeerders zijn deze units interessant.  Bij verhuur kan een rendement tot wel 8 procent gerealiseerd worden. Ook huurders kunnen zich natuurlijk aanmelden. De verkoop is in handen van Bregman Bedrijfsmakelaardij uit Alkmaar. In overleg met Bregman Bedrijfsmakelaardij kunnen kopers de omvang en de vorm van de unit kiezen. Zo wordt invulling gegeven aan het credo: ondernemen op maat.

De ontwikkeling van het concept ligt in handen van Bedrijfsunits Boekelermeer. Ontwikkelen van betaalbaar en duurzaam vastgoed voor kleine zelfstandigen, starters en zzp'ers is ons doel.

Bregman is professioneel, ambitieus én staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor aankoop, aanhuur, verkoop, verhuur en taxatie van uw bedrijfspanden. Met onze ruime ervaring en kennis van de markt bent u gegarandeerd van de beste resultaten.

Het bedrijventerrein de Boekelermeer in Heiloo is een groen en waterrijk bedrijventerrein. Als ondernemer in de Boekelermeer bent u optimaal bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt gunstig in Noord-Holland. Er wordt gewerkt aan een afslag vanaf de A9 zodat het bedrijventerrein goed bereikbaar wordt (2 autominuten).

Het ontwerp is gemaakt door ME-2 architecten. Naast het ontwerp doen zij ook de vergunningaanvraag en de bouwgeleiding. Hiermee is de kwaliteit ook tijdens de bouw gewaarborgd.

Reno Projecten is de aannemer van Bedrijfsunits Boekelermeer. De bouwactiviteiten van Reno Projecten zijn zeer uiteenlopend. Zo bouwen ze woningen in de stijl van onze zeer bekende Nederlandse ontwerper Piet Boon en bedrijfspanden.