Lezersnieuws

De Ruimte in Bergen viert 40-jarig bestaan met circusweek en reünie

De Ruimte, school voor speciaal onderwijs van Heliomare, viert in de week van 4-9 juni het 40-jarig bestaan.  Alle activiteiten voor de leerlingen staan die week in het teken van circus met aan het einde van de week een heuse circusvoorstelling voor ouders en genodigden in een tent naast de

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

Dodenherdenking Schoorl, Groet, Camperduin op 4 mei

Op 4 mei, dodenherdenking, is er voor Schoorl, Groet en Camperduin om 19.00 uur een korte en intieme plechtigheid op de Algemene Begraafplaats van Schoorl bij de vier oorlogsgraven.

Auto als kunst

De kinderen van de praktijkschool de Focus uit Heerhugowaard, hebben met 3e jaars stagiaire Nikki Eppenga van de iPabo uit Bergen een project gestart rondom het thema 'auto als kunst'.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

één plek voor rust en creativiteit

Dag lieve mensen,

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

 

Een gedichtenbundel met gedichten geschreven door Jeroen van Oort.

Seizoen eikenprocessierups begint weer: help mee om ze in kaart te brengen

Binnenkort krijgen we weer te maken met de eikenprocessierups. Deze harige jeukrupsen zorgen voor veel overlast vanaf half mei tot eind juni. De eikenprocessierups komt voor in heel Nederland. Iedereen heeft wel eens zo'n typisch waarschuwingslint zien hangen om eikenbomen.

Tot over vier jaar!

De stemmen zijn geteld, de verkiezingen lijken, voor sommigen onder ons, alweer een tijdje achter ons te liggen. Daar zijn we weer vier jaartjes vanaf, toch? Maar ik zou u graag vragen de schaar even te pakken, dit stukje uit te knippen en op de koelkast te plakken.

Europa Kinderhulp zoekt vakantieouders

April. Net zoals vele andere gezinnen maken we nu ook vaste plannen voor de zomer. Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, of misschien nog verder. Had u al ideeën voor de zomer van 2018?

 Europa Kinderhulp doet u graag een suggestie.

Pagina's