Lokaal lezersnieuws

Tentenkamp 2018 een groot succes!

Op 15,16 en 17 Juni j.l. vond wederom het  jaarlijkse Tentenkamp evenement plaats, voor de jongste jeugd van voetbalvereniging Duinrand S. uit Schoorl.

Noord-Holland Noord opent 200 kilometer lang sloepennetwerk

Zaterdag 2 juni is een 200 kilometer lang vaarnetwerk voor kleine pleziervaart in de regio Noord-Holland Noord officieel geopend. Dit vaarnetwerk is onderdeel van het Sloepennetwerk waarmee via de website en app vaarroutes gepland kunnen worden.

Expositie De Sanderij

Expositie in de Sanderij

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

De Ruimte in Bergen viert 40-jarig bestaan met circusweek en reünie

De Ruimte, school voor speciaal onderwijs van Heliomare, viert in de week van 4-9 juni het 40-jarig bestaan.  Alle activiteiten voor de leerlingen staan die week in het teken van circus met aan het einde van de week een heuse circusvoorstelling voor ouders en genodigden in een tent naast de

Dodenherdenking Schoorl, Groet, Camperduin op 4 mei

Op 4 mei, dodenherdenking, is er voor Schoorl, Groet en Camperduin om 19.00 uur een korte en intieme plechtigheid op de Algemene Begraafplaats van Schoorl bij de vier oorlogsgraven.

Auto als kunst

De kinderen van de praktijkschool de Focus uit Heerhugowaard, hebben met 3e jaars stagiaire Nikki Eppenga van de iPabo uit Bergen een project gestart rondom het thema 'auto als kunst'.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

één plek voor rust en creativiteit

Dag lieve mensen,

Gedragscode uitgereikt aan De Laatste Eer Schoorl

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Uitvaartvereniging De Laatste Eer Schoorl op 5 april heeft mevrouw J. Groot van Nardus Samenwerkende Uitvaartorganisaties de Gedragscode Uitvaartverzorging uitgereikt aan het bestuur van de vereniging.

Pagina's