• Zangeres Lenny Kuhr

    Eddie Mol

Jubilaris Lenny Kuhr: 'Het lied gaat door'

14-09-2018, 08:56 | Lezersnieuws | Anna de Vries

Datum:

donderdag 27 september 2018, 20:00 tot 22:15

Locatie:

Kerkstraat 21
Vredeskerkje
Bergen aan Zee

Lenny Kuhr jubileert in Vredeskerkje

Zangeres Lenny Kuhr verrijkt de wereld al bijna vijftig jaar met haar energieke optredens. Op donderdag 27 september komt ze naar Bergen aan Zee, met haar bassist en gitarist. Aanvang concert 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Een niet aflatende stroom van inspiratie, een nooit opdrogende bron vol nieuwe liedjes, haar stem die na al die jaren nog niet aan glans heeft ingeboet en het verhaal dat ze te vertellen heeft: dat zijn de drijfveren voor zangeres Lenny Kuhr om door te gaan. In dit jubileumseizoen brengt Kuhr haar programma ?Het lied gaat door?, een mengeling van nieuwe liedjes en een selectie van haar favoriete nummers, gebundeld tot een indringend verhaal. Zelf verwoordt Lenny het zo: ?Mischa Kool op bas en Reinier Voet op gitaar zijn de vleugels waarop mijn stem, vaak zeer subtiel en ook uitbundig, kan dansen als een vlinder, net uit de cocon!? ?Je hebt mijn ziel geraakt, mijn hart getroost en mijn zinnen verzet? (Miranda van Kralingen).

Info & reserveren via kaartverkoop@kunstgetij.nl. of 06 50584308. Kaarten aan de zaal zolang de voorraad strekt en bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Kijk ook op www.kunstgetij.nl