• Onze droom boerderij Hurtiggården

    Rupert Maier

één plek voor rust en creativiteit

14-04-2018, 18:37 | Lezersnieuws | barbara

Dag lieve mensen,

Wij, Rupert Maier conciërge op de Adriaan Roland Holstschool en mijn vrouw Barbara Bersée hebben in de kerst vakantie ons droomhuis gevonden in Zweden (www.hurtiggarden.nl). Na verliefd te zijn geworden zijn we nu druk aan de slag om onze droomplek, waar we hopen dat veel mensen komen genieten, te verwezenlijken.

We mogen een camping beginnen op het terrein en ook het idee van het hostel is goedgekeurd. Dat wil dus zeggen dat we alles mogen realiseren zoals we het in gedachte hadden. In het grote atelier bij het meer naast de toekomstige sauna willen we workshops gaan geven in oude ambachten. 

Er blijft echter een ding over waar we niet zelf uit kunnen komen en daarvoor willen we jullie hulp inroepen. Om een lening te kunnen krijgen in Zweden en om het huis te renoveren en de camping op te zetten hebben we behoorlijk wat geld nodig. We hebben een crowd-funding opgezet en willen jullie vragen deze onder al jullie vrienden en kennissen te verspreiden en ze ook enthousiast te maken voor ons idee https://www.doneeractie.nl/doe-je-ook-mee-zorgen-wij-voor-pizza/-27518 . Zoals jullie kunnen zien op de site staat er tegen over elke donatie een tegen prestatie van ons. Hoe meer iemand doneert hoe meer er ook tegenover staat natuurlijk maar alle kleine beetjes helpen natuurlijk!

Als jullie vragen hebben kunnen jullie jullie ons bereiken via connect@hurtiggarden.nl .

Heel veel liefs en hopelijk tot ziens in Zweden,

Rupert en Barbara