Brugklasser worden kun je leren!

25-04-2019, 09:24 | Lezersnieuws | Forte

Vanaf 15 mei start Forte Kinderopvang samen met Happy Homework een workshop voor aanstaande brugklassers. In 4 sessies leren de kinderen hoe ze zich sneller thuis kunnen voelen in de nieuwe omgeving van de brugklas. Onderwerpen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld omgaan met huiswerk, plannen, leren leren, rooster, toetsen etc. En na dit uurtje Brugklastraining is er ook nog tijd voor ontspanning, namelijk fun met echte robots!

Tijdens de workshop Brugklastraining leren aanstaande brugklassers alvast omgaan met wat ze allemaal tegen gaan komen in de brugklas. Een mooie kans om alvast kennis te maken met alle praktische zaken die bij de brugklas horen, maar ook leren ze om te gaan met eventuele onzekerheid.

Na een uurtje brugklastraining is het tijd voor ontspanning: maak je eigen robot! Hier werken de kinderen met echte robotjes (Ozobot). De kinderen spelen en werken met de robotjes, waardoor zij op een uitdagende en educatieve manier de vaardigheden van het coderen, programmeren, rekenen, wiskunde en Engels leren.

De workshop van Forte Kinderopvang en Happy Homework vindt plaats in Alkmaar en wordt tegen een sterk gereduceerd tarief aangeboden. Voor 30 euro (excl. 2,95 servicekosten) in totaal kunnen de kinderen 4 sessies volgen. De robotfun is hierbij inbegrepen! De workshop wordt aangeboden op woensdag 15 mei t/m woensdag 5 juni, of op woensdag 12 juni t/m woensdag 5 juli. Koop snel je kaartjes voor deze workshop, want vol is vol! Meer informatie en tickets via fortekinderopvang.nl/experience.