• Miniboerderij

  Karen
 • miniboerderij

  Karen
 • miniboerderij

  Karen
 • miniboerderij

  Karen

Miniboerderij van Willem-Alexanderschool stopt...tenzij...

15-05-2019, 14:03 | Lezersnieuws | Johan

Sinds oktober 2012 is de  miniboerderij geopend op het schoolplein van de Willem-Alexanderschool en al veel kinderen, ouders opa’s en oma’s en buurtbewoners hebben er al plezier aan beleefd.

Dit alles kan uiteraard alleen maar dankzij een groep vrijwilligers die zich inzetten om de miniboerderij draaiend te houden en om de kinderen te begeleiden.

Momenteel is Karen Beke het aanspreekpunt voor de miniboerderij, omtrent alles wat te maken heeft met de miniboerderij. Karen is al vanaf de start betrokken geweest en heeft dit samen met het ‘dierenteam’ verder uitgebouwd. Echter zal Karen aan het einde van het schooljaar afscheid nemen en zich op andere zaken gaan richten.

Wij zijn dus op zoek naar een passende vervanger die haar  taken kan overnemen. Ben je gek op dieren en kinderen en heb je een paar uur per week de tijd (of bij toerbeurt), neem dan contact op met Johan of Karen via wa-school@tabijn.nl. Het team dat de dieren verzorgt blijft en alle randzaken zijn goed geregeld en uiteraard wordt alles goed overgedragen. Mocht je het leuk vinden om 1 á 2 keer per week een uurtje te komen helpen mag dat ook! 

Daarnaast moeten er kleine werkzaamheden uitgevoerd worden aan de hokken van de dieren. Welke handige Bergenaar zou daar bij kunnen helpen? (materiaal en gereedschap wordt geregeld). Waarschijnlijk kosten deze reparatiewerken slechts een paar uur de tijd.

Mocht u nog vragen hebben, zich willen aanmelden  of meer informatie willen kunt u een mailtje sturen aan wa-school@tabijn.nl