Programmeer je eigen website

20-05-2019, 16:09 | Lezersnieuws | Forte

Je eigen website leren programmeren in programmeertaal HTML en CSS: dat kan in slechts 1 workshop! Woensdag 19 juni biedt Forte Kinderopvang samen met Happy Homework een workshop voor alle ouders (ook als ze geen klant bij Forte zijn). Een leuke mogelijkheid om deze nieuwe skills vervolgens ook aan je kind te kunnen leren!

Altijd al benieuwd geweest hoe je een website bouwt zonder vast te zitten aan een standaardtemplate? Tijdens de workshop Website Bouwen leren ouders hoe ze een eigen website kunnen coderen waarbij gebruik wordt gemaakt van de programmeertalen HTML en CSS. Een leuke mogelijkheid om je nieuwe skills daarna ook aan je kind te kunnen leren. Zo kan je kind ook een eigen website bouwen, of nog leuker: samen een website maken!

De workshop van Forte Kinderopvang en Happy Homework vindt plaats op woensdagavond 19 juni in Alkmaar. Voor slechts 9 euro kunnen alle ouders (ook als ze geen klant bij Forte zijn) de twee uur durende workshop volgen. Koop snel je kaartjes voor deze workshop, want vol is vol! Meer informatie en tickets via fortekinderopvang.nl/experience.