verkoop uw huis zorgeloos ,sneller en tegen een betere prijs!

14-05-2019, 11:44 | Lezersnieuws | Jacobijn

Deze week gestart in Bergen Style on Site vastgoedstyling.

Vrijdag 19 April is Jacobijn Olsthoorn haar eigen vastgoed styling bureau begonnen in Bergen onder de naam van Style on Site. Zij heeft haar opleiding succesvol afgerond bijhet erkende “house of KIKI” (o.a. bekend van het RTL programma Uitstel van executie) en is aangesloten bij het CNVV (www.cnvv.nl}.

Jacobijn weet uit ervaring dat vastgoedstyling loont. Haar doel is om mensen te helpen, met het sneller verkopen van hun woning  mogelijke tegen een hogereprijs. Na een gratis vrijblijvend intake gesprek, kan men een afspraak maken voor de vastgoedstyling.

Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen  hoe belangrijkhet is, om er met je woning tussen het enorme aanbod goed uit te springen op sites als Funda.  Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste 6 weken het belangrijkst om potentiele kopers te triggeren. Dit is de allereerste indruk die je met je woning kunt maken en daarvoor is een juiste woningpresentatie,die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, ontzettend belangrijk. Via hetinternet bepaalt de potentiele koper al of het huis de moeite waard is om verder tebekijken en of er wel of geen afspraak voor ee bezichting wordt gemaakt Jacobijn geeft aan dat de eerste blik op de foto’s van een te koop staande woning in dit stadium voor 95% bepalend is.

Ook voor huizenverkopers die hun woning al lange tijd, zonder resultaat in de verkoop hebben staan is er hoop. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de woningen die al 1,5 jaar te koop staan, gemiddeld binnen 3 maanden worden verkocht . Dit na restyling en plaatsen van goede en professionele foto’ s door House of KIKI verkoopstylist.

Onterecht wordt vaak gedacht dat vastgoedstyling erg duur is, maar waar nu nog vaak gekozen wordt voor verlagen van de vraag prijs (€ 5000,- € 10’000,-!) beginnen de prijzen voor vastgoedstyling al vanaf € 600,- dit is nog geen kwart  procent van de gemiddelde vraagprijs van een woning in Nederland.Met haar gevoel  voor styling en interieur , creativiteit, klantgerichtheid en haar ervaring om met een relatief klein budget een groot resultaat te bereiken start ze vol vertrouwen haar bedrijf. Juist in deze tijd!

 

Naast vastgoed styling en woningfotgrafie kan Style on Site ook zorgen voor hetinrichten van leegstaande woningen middels het House  of KIKI meubelverhuurbedrijf.