Deel je nieuws

Geluidsoverlast motoren in de dorpen van Bergen.

Marion van Dam heeft een belangrijk probleem aangekaart.

De geluids (maar ook de uitlaatgassen) overlast begint grote vormen aan te nemen. Controle is er niet, ergo de Politie NHN heeft dit bij de lokale overheden , dus de BOA's , neergelegd.

tuinvrijwilliger gezocht

Tuinvrijwilliger gezocht

Buurtfeest Tuindorp

Burendag vieren we in Tuindorp met het Buurtfeest Tuindorp. Met de hele middag en avond live muziek, een gezellige vrijmarkt, oudhollandse kinderspelen, een buurtpuzzeltocht, kunstworkshop, rad van fortuin en een lekkere buurt BBQ. zie www.buurtfeesttuindorp voor meer info.

Tent. Verre Verwanten / Distant Kinship

Bijzondere tent. Verre Verwanten/Distant Kinship. Samenwerkingsproject tussen Bergense Grafiekgroep van KCB, Print Council Aotearoa New Zealand en Gallerie Schlessart.

Taalcafé

Taalcafé in Egmond aan Zee. In PostaanZee is het op de vrijdagochtend het wekelijkse Taalcafé weer van start gegaan. Dit is voor iedereen die zijn/haar Nederlands wil verbeteren! Inloop om 10.15 uur, dan staan de koffie en thee klaar.

Mantelzorgsalon

Mantelzorgsalon in Bergen: HedMoment

Back to the Sixties

13.30 Feestelijke opening door burgemeester Hetty Hafkamp -Rock en Roll demonstraties, spetterende optredens van een dansformatie, workshops, dans mee! -Vrijwilligers van de HVB heten u welkom in kleding uit de jaren zestig -Royal Dice band, swingende Rock&Roll 5-mans band

Spelen is voor alle leeftijden!

In het Woensdagochtend Café van 25 september gaan we onder leiding van toneeljuf Saskia van der Elst toneelspelen! Puur voor het plezier, de saamhorigheid en de ontspanning! Meedoen!? Van harte welkom! Woensdag, 25 september 2019, 10.30 uur tot 12.00 uur

Week van de loopbaan, gratis advies

Van 16 tot en met 21 september a.s. gratis loopbaanadvies voor iedereen

27 september Neville Tranter in de Kim

The Stuffed Puppet Theatre (Neville Tranter) met Looking Back!

Pagina's