Deel je nieuws

onbegrijpelijke bbeslissingen wegbeheerders

Wegbeheerders hebben in de gemeente Bergen een tweetal onbegrijpelijke en gevaarlijke beslissingen genoemen en dan met name mbt de veiligheid van het fietsverkeer. De eerste betreftde rotonde bij de Fransman.

Voetprints voor Nepal

Voetprints voor Nepal: wandel- en fietstocht voor Nepal.

Informatiebijeenkomst over glaucoom voorziet in behoefte

Op zaterdag 16 maart vond in Opsis Oogziekenhuis in Alkmaar, in samenwerking met de Oogvereniging, een informatiebijeenkomst plaats over de oogaandoening glaucoom. Het aantal van 65 aanmeldingen oversteeg ruimschoots de verwachtingen. 

Cantando in coro

Cantando in Coro Drie koren op een podium. Onder leiding van Giancarlo Romita zingen het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor, Koor Ademnoot en het Langedijker Koor populaire liedjes. Op Zondag 14 april om 14.15 in De Blinkerd te Schoorl. Na afloop speelt Keep on Rocking.

Atletiek talenten Bosschool hardlopend naar ereschavot

Bergen – Het Nederlands Indoor Atletiek Kampioenschap voor de jeugd werd ook dit jaar gehouden in het sportpaleis in Apeldoorn. Na een gedegen voorselectie, kwamen op zaterdag 3 maart, vanuit heel Nederland, toptalenten een meerkamp over vier onderdelen afwerken.

Vergeet de film, Turks Fruit krijgt in theater een derde leven

Vergeet de film, Turks Fruit krijgt in theater een derde leven

Meer vrouwen dan ooit op de kieslijsten bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Noord-Holland – Maar liefst 85 vrouwen staan er op de kieslijsten van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Het waterschap heeft daarmee het hoogst aantal vrouwelijke kandidaten van heel Nederland.

Alternatieve woonvormen voor ouderen: iets voor jou?

Voor ouderen die overwegen om hun woonsituatie aan te passen, is het goed om ook de alternatieve woonvormen af te wegen. Deze andere woonvormen, zoals de kangoeroewoning of woongroepen, nemen sterk in populariteit toe. En dat is niet voor niets.

Workshop "GOED VOORBEREID"

Donderdag 21 maart van 14.00 – 16.00 uur Workshop
“GOED VOORBEREID “bij Postaanzee Weet wat je moet doen!

Zingenaanzee bij Postaanzee

ZINGEN AAN ZEE Komt u ook mee Zingen donderdag 14 maart? Elke 2e donderdag van de maand is er weer ZINGEN AAN ZEE. Vanaf 14.00 tot 16:00 uur, wordt er onder begeleiding allerlei liedjes gezongen van Rob de Nijs, Jan Smit, Willeke Alberti maar ook The Beatles.

Pagina's