Deel je nieuws

oude wijn in nieuwe zakken?

Oude wijn in nieuwe zakken?

 

gered

Vorige week woensdag na de noordwester storm even de hond uitlaten op het strand ten noorden van Camperduin.

Tussen de opgewaaide zandhopen zag ik iets wits liggen.

Een babyzeehondje! 112 gebeld; konden niets doen, naar Struin gelopen; hadden geen contacten!? 

Tuinvogels in de Schaapskooi

In het kader van de Nationale Vogeltelling op 25, 26 en 27 januari organiseert het IVN een middag waarbij je alles kunt leren over onze tuinvogels, je een nestkastje kunt timmeren en zelf met vet en vogelzaad een lekkere vogel-traktatie kunt maken. Ook kun je een lange pindaslinger maken.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Workshop: Adem en stemtraining

Kom op adem en laat je stem horen! Een diepere ademhaling geeft rust en vitaliteit. Het spreken op de ademstroom geeft kracht, zowel aan de stem als aan onszelf. Wij staan daardoor met meer zelfvertrouwen in het leven.

NK Biljarten voor teams met VG-spelers 2019

Het Nederlands Kampioenschap Biljarten voor VG-Teams wordt 2 en 3 februari 2019 gehouden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit unieke evenement wordt sinds 1999 bijna elk jaar gehouden.

Een gezondere levensstijl met de LifeBuddy app

Nederland wordt zich steeds meer bewust van het belang van een gezonde levensstijl. Hoe zij hier invulling aan moet geven, is echter niet altijd even duidelijk. LifeBuddy biedt hierin de oplossing.

Zorghulpen gevraagd

Gezocht: zorghulpen o.a. voor alle schoolvakanties!!

Voor onze prachtige locatie woonzorgcentrum de Marke in Bergen zoeken wij voor alle schoolvakanties zorghulpen.

Wat ga je doen?

Onze bewoners op leeftijd ondersteunen bij het wassen en aankleden.

'Manzanilla', een spannend boek over Schoorl, is genomineerd voor 'Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2018'. Stem en win een boekenpakket!

De Heerhugowaardse schrijfster José Kruijer is met haar spannende boek 'Manzanilla' (welke zich onder andere afspeelt in Schoorl), genomineerd voor 'Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2018'. Vorig jaar won ze bij deze verkiezing met haar debuut 'Verzwegen' de tweede prijs.

Sportweekend op Radio en TV80

TV80 en Radio 80 volgen sportweekend Egmond

Pagina's