Deel je nieuws

Geestelijke verzorging in de thuissituatie nu ook vergoed

Vraagt u zich ook wel eens af of u alles uit het leven haalt? Of bent u al wat ouder of ernstig ziek en wilt u praten over wat dat met u doet?

De Huiswerkwinkel verhuist naar het Slotkwartier

De Huiswerkwinkel gaat verhuizen! Na vijf jaar verruilt Lisa Bedaux met haar team de Herenweg 207 in Egmond aan den Hoef voor Hofstede Vredevelt aan de Weg naar de Oude Veert 5. ,,Vijf jaar geleden zijn we begonnen aan de Herenweg op een prachtige zichtlocatie.

Egmond aan Zee: één van de mooiste stranden van Nederland

Het is zomer! En dat betekent dat we eindelijk weer kunnen genieten van de zon. Waar je dat het beste doet? Op het strand natuurlijk! Omdat je niet tussen honderden toeristen wilt zitten op een overvol strand, heeft Kamera Express de negen mooiste stranden op een rijtje gezet.

Bridgecursus voor beginners

Iedereen kan bridgen leren. Het is een gezellige en uitdagende sport, die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Veel mensen verheugen zich op hun wekelijkse avondje bridgen. Je legt weer eens nieuwe contacten zeggen veel beginners.

leeskring WelzijnBergen

Samen lezen Stichting Welzijn Bergen is gestart met een leesclub in het Wijksteunpunt in Bergen. Er zijn op dit moment 5 deelnemers en er kunnen er natuurlijk nog meer bij. Samen een boek gaan lezen en daar vervolgens met elkaar over in gesprek gaan. Bijvoorbeeld over:

Dans wat je kan

Stichting Welzijn Bergen organiseert i.s.m. Saskia van der KReke, Dans wat je kan!
Heeft u een lichamelijke beperking, Alzheimer, MS, Parkinson, reuma of een lichte vorm van dementie? Samen bewegen op muziek, ervaar de positieve werking van muziek op spieren en Sociaal Welzijn.

Onderzoek in Egmond aan Zee naar de ondersteuningsbehoeften van mensen met dementie en hun naasten

Een sociale benadering dementie, dat is de ambitie van de Zorgcirkel en Magentazorg. Deze benadering van Anne-Mei The en haar organisatie de Tao of Care vloeit voort uit langdurig onderzoek naar de leefwereld van mensen met dementie en hun naasten.

Kunstmarkt rondom de Ruïnekerk

Kunstmarkt rondom de Ruïnekerk zondag 21 juli 2019

Humitas Telefooncirkel

Al sinds jaar en dag ondersteunt Humanitas vele mensen. Het project de Telefooncirkel is daar een goed voorbeeld van. Iedere ochtend rond half negen starten de leiders de telefooncirkels. De lijst van opeenvolgende deelnemers belt elkaar op.

Hé jullie, vrouwen

Een avond rust voor je zintuigen. Een avond samen. Een avond waar je uitgenodigd wordt om kwetsbaar, eerlijk en echt te zijn. Dat is, in een notendop, waar het om gaat bij ‘Hé jullie, vrouwen’.

Pagina's