Deel je nieuws

E-bike stimuleert zakelijk fietsgebruik

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (CBS). De elektrische fiets stimuleert ons om nóg meer fietskilometers af te leggen. Dit geldt voor recreatief maar ook voor zakelijk fietsgebruik.

 

Meer recreatieve én zakelijke fietskilometers

Proef Egmond: ontdek Egmondse restaurants!

Zaterdag 25 mei is het zover: de vijfde editie van Proef Egmond! Met 400 bezoekers is ook deze editie uitverkocht. Het belooft een geweldige dag te worden!

lange rustige wandeling

Tweede Pinksterdag 10 juni is Ontmoetingscentrum PostaanZee eigenlijk gesloten, maar voor de mensen die toch het wandelen die dag gaan missen organiseert Postaanzee speciaal voor hen een extra lange wandeling. Vertrektijd is om 11.00 uur vanaf PostaanZee.

luilakwandeling

Luilak en pinkster wandeling bij Postaanzee Zaterdag 8 juni is er weer de traditionele Luilakwandeling bij Postaanzee.

Programmeer je eigen website

Je eigen website leren programmeren in programmeertaal HTML en CSS: dat kan in slechts 1 workshop! Woensdag 19 juni biedt Forte Kinderopvang samen met Happy Homework een workshop voor alle ouders (ook als ze geen klant bij Forte zijn).

Maak kennis met Stand up biking op een ElliptiGO

Stand up biking op een ElliptiGO is staand fietsen, zonder zadel dus. Dat klinkt zwaar, maar is het zeker niet. Het is superleuk om te doen en ook nog erg gezond voor je hele lijf.

Alkmaarsche Mixed Hockeyclub MB3 kampioen!

Team MB3 van de Alkmaarsche Mixed Hockeyclub is kampioen geworden van district Noord-Holland. Met nog twee wedstrijden te spelen is de winst nu al binnen. Van de 12 gespeelde competitiewedstrijden wonnen ze er 11 en ze speelden één wedstrijd gelijk.

Lente/zomeryoga Schoorl

Zomeryoga in Schoorl

Miniboerderij van Willem-Alexanderschool stopt...tenzij...

Sinds oktober 2012 is de  miniboerderij geopend op het schoolplein van de Willem-Alexanderschool en al veel kinderen, ouders opa’s en oma’s en buurtbewoners hebben er al plezier aan beleefd.

Pagina's