Lezersnieuws

Leerlingen van de Willem-Alexanderschool (groep 3) op bezoek bij restaurant Duinvermaak

Afgelopen woensdag mochten de kinderen van groep 3 van de Willem-Alexanderschool een kijkje nemen achter de schermen bij restaurant Duinvermaak. Dit was niet zomaar. In de klas werd er al druk gewerkt aan het thema: “Smakelijk eten”.

Bosloop Schoorl

Bosloop Schoorl op zondag 11 november

concerten Vredskerkje K10D

Concerten Vredeskerkje tijdens Kunst10Daagse

open brief aan Europa

 

Open brief aan het Europees Parlement en de Europese Commissie

 

Schoorl, 18 oktober 2018

 

Geachte dames en heren,

 

Ruimte in de Werkwinkel

Zit je al een langere periode thuis en lukt het niet om werkervaring op te doen? Maar wil je wel graag aan de slag gaan? Dan is de Werkwinkel iets voor jou! Via de Werkwinkel is het mogelijk om gedurende maximaal een jaar werkervaring op te doen met behoud van uitkering.

Halloween spooktocht Manege de Hoef

In het kader van Halloween organiseert Manege de Hoef ook dit jaar weer een spooktocht voor alle jongeren uit de buurt. Iedereen mag meedoen, je hoeft hiervoor niet lid te zijn van de manege of kunnen paardrijden. Vanaf 19:00 gaan de lichten uit en kan het griezelen beginnen.

ALS IK DE ZEE MAAR ZIE in Vredeskerkje

Theaterprogramma in reprise 'Als ik de zee maar zie' in Vredeskerkje

Stap voor stap gezond afvallen

Heb je al verschillende diëten geprobeerd en lukt het jou steeds niet om af te vallen? Probeer dan eens de methode van het Voedingscentrum. Het boek ‘Gezond afvallen’ geeft je de inzichten die nodig zijn om succesvol en blijvend gewicht te verliezen.

Leuke luitjes uit de Duinstreek genieten van de herfst

In de herfst is het buiten zo mooi. Jong en oud gaan naar buiten om te genieten van de kleuren en de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan.

Sociale bank voor Aagtdorp

Op 5 Oktober onthulde wethouder Jan Houtenbos in het bijzijn van een flinke groep buurtgenoten de eerste Social Sofa in de gemeente Bergen. Onder het genot van een drankje en een hapje werd de Sofa onthuld en ingewijd. De sofa staat aan de Gerbrandtslaan op de hoek met de Omloop.

Pagina's