Lezersnieuws

Boswaid maakt jutterskunst van zwerfafval

Opgroeien aan de kust, vlak bij het strand, de zee en de duinen. ,,Heel gewoon voor Egmondse kinderen. Maar hoe hou je het mooie ook mooi? En hoeveel weet je eigenlijk over de zee, de dieren die in en aan zee leven, over alles wat aanspoelt op het strand?

Brei en haak café Schoorl weer geopend!

Brei/haak café Schoorl weer geopend!

Wij zijn weer begonnen met het brei/haak café.

De dames breien en haken met veel plezier onder het genot van een kopje koffie/thee de leukste dingen: truien, sjaals, mutsen etc.

bezorgers gevraagd voor schakels

Betreft: oproep bezorging Schakels

 

Wij zijn hard op zoek naar enkele bezorgers die bereid zijn 4 x per jaar Schakels te bezorgen in Bergen. O.a de wijk van de Schapenlaan /  Baakmeerdijk.

 

Kamermuziek Ruïnekerk start nieuw seizoen

De serie in Bergen bestaat al ruim dertig jaar. En ieder seizoen komen er weer musici van heinde en verre concerten geven op zondagmiddagen. Op 30 september opent bariton Maarten Koningsberger de reeks.

Forte Kinderopvang tweede kinderopvang van Nederland

Bij de uitreiking van de jaarlijkse Kinderopvang Awards heeft Forte Kinderopvang de 2e plaats behaald binnen de categorie Beste Kinderopvang (Grote Ketens). Binnen de categorie Beste Peuteropvang van Nederland bezette Forte zelfs 2 plekken in de top 3.

Een kasteel in Bergen

We schrijven 1641.  Anthonius Studler van Surck is net heer van Bergen geworden, maar zijn huis, het Hof van Bergen, is nog niet klaar. Hij huurt zolang een kasteeltje aan de Buerweg, dat eigendom is van de familie Ramp. De bouw van de toren van dit slot begon al in 1480.

Saxofoonlessen, jazz en improvisatie

Jazz saxofoonles is meer dan alleen je instrument leren bespelen, naast de saxofoonlessen en les in blaastechniek, geef ik ook les in improviseren, swing en jazztheorie.

Jazzworkshop voor semi-gevorderden

Vrijdag 21 september begint er weer een jazzworkshop voor semi-gevorderden in de Lucebertschool. De repetities zijn eens per twee weken van 20 tot 22 uur. De cursus loopt t/m 14 december, met een slotuitvoering in Amsterdam op zondagmiddag 16 december.

Kinder Yoga

Vind je het leuk om kinderyoga te doen? Kom dan gezellig naar de Kids Yoga. In deze yoga les gaan we samen op avontuur. Op speelse wijze doe je verschillende yogahoudingen. Hierbij maak ik gebruik van spel, creativiteit en muziek. Het maken van plezier staat voorop! Wanneer: Woensdag middag

Dans meditatie

?Mind to the Feet, Body into the Beat!?

Pagina's