Sport lezersnieuws

Robots als mobiliteitshulp op spelen 2020

“Mobility for all” komt tot leven op de spelen van 2020 in Tokio, met nieuwe, innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Maak kennis met de robots voor Tokyo 2020

Robots als mobiliteitshulp bij Tokyo 2020

“Mobility for all” komt tot leven op de spelen van 2020 in Tokio, met nieuwe, innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Maak kennis met de robots voor Tokyo 2020

Zon en regenovergoten Tennistoernooi Egmond aan Zee succes!

Ook deze zomer is er weer een Badgastentoernooi in Egmond aan Zee gespeeld. Deze 64e editie was een wervelend tennistoernooi met enerverende wedstrijden. Op verschillende niveaus zijn de deelnemers tot het uiterste gegaan.

Bridgecursus voor beginners

Iedereen kan bridgen leren. Het is een gezellige en uitdagende sport, die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Veel mensen verheugen zich op hun wekelijkse avondje bridgen. Je legt weer eens nieuwe contacten zeggen veel beginners.

Badgastentoernooi Egmond aan Zee

Badgastentoernooi Egmond aan Zee kent een lange traditie Het Badgastentoernooi van de TC Egmond aan Zee wordt al jaren ervaren als het gezelligste tennistoernooi aan de kust! Het eerste toernooi werd al gespeeld in 1955. Dit jaar is het de 64e editie.

Geslaagd hemelvaarttoernooi

Het Hemelvaart-toernooi bij zeevogels was zeer geslaagd. Het toernooi was opgesplitst in 4 poules. De recreanten, vrouwen, veteranen en presteerders. Ruim 24 teams hadde zich aangemeld. Waar het 's ochtends nog fris was kwam in de middag de zon tevoorschijn.

Jeugdsportdag Schoorl

Op het Duinrand S complex aan de Smeerlaan vindt op zondag 16 juni de jaarlijkse Jeugdsportdag plaats voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor meer info en aanmelden zie website: www.jeugdsportdagschoorl.nl

Nederlandse kampioenschappen Rhonradturnen

Op 25 mei tussen 11.30 uur en 16.00 uur zijn de NK Rhonrad turnen in Egmond aan Zee. Rhonrad turnen is een sport die onder de noemer turnen valt. Alleen de sporters doen de oefeningen aan en op een zeer groot rad.

Alkmaarsche Mixed Hockeyclub MB3 kampioen!

Team MB3 van de Alkmaarsche Mixed Hockeyclub is kampioen geworden van district Noord-Holland. Met nog twee wedstrijden te spelen is de winst nu al binnen. Van de 12 gespeelde competitiewedstrijden wonnen ze er 11 en ze speelden één wedstrijd gelijk.

Lente/zomeryoga Schoorl

Zomeryoga in Schoorl

Pagina's