Sport lezersnieuws

bezorgers gevraagd voor schakels

Betreft: oproep bezorging Schakels

 

Wij zijn hard op zoek naar enkele bezorgers die bereid zijn 4 x per jaar Schakels te bezorgen in Bergen. O.a de wijk van de Schapenlaan /  Baakmeerdijk.

 

Kamermuziek Ruïnekerk start nieuw seizoen

De serie in Bergen bestaat al ruim dertig jaar. En ieder seizoen komen er weer musici van heinde en verre concerten geven op zondagmiddagen. Op 30 september opent bariton Maarten Koningsberger de reeks.

Forte Kinderopvang tweede kinderopvang van Nederland

Bij de uitreiking van de jaarlijkse Kinderopvang Awards heeft Forte Kinderopvang de 2e plaats behaald binnen de categorie Beste Kinderopvang (Grote Ketens). Binnen de categorie Beste Peuteropvang van Nederland bezette Forte zelfs 2 plekken in de top 3.

Kinder Yoga

Vind je het leuk om kinderyoga te doen? Kom dan gezellig naar de Kids Yoga. In deze yoga les gaan we samen op avontuur. Op speelse wijze doe je verschillende yogahoudingen. Hierbij maak ik gebruik van spel, creativiteit en muziek. Het maken van plezier staat voorop! Wanneer: Woensdag middag

Dans meditatie

?Mind to the Feet, Body into the Beat!?

Schaakclub Bergen 60 jaar

Alle leden en oud-leden van Schaakclub Bergen worden uitgenodigd om bij de receptie aanwezig te zijn. Om half negen worden de eerste exemplaren van het 260 bladzijden tellende jubileumboek uitgereikt. Daarna krijgen alle aanwezigen een boek mee naar huis.

BBC start bridgecompetitie donderdag

Bridgecompetitie elke donderdag vanaf begin september. Zes ronden van 4 spellen. Informatie bij Peter Wertenbroek, 072-581 49 28

BBC start bridgecompetitie

Bridgecompetitie elke maandag vanaf begin september. Zeven ronden van 4 spellen. Informatie bij Peter Wertenbroek, 072-581 49 28

Middagbridge in Bergen

Dinsdag 4 september starten we weer met onze wekelijkse oergezellige bridgedrives in ?t Oude Raethuys. We spelen in twee lijnen heel relaxt 6 rondjes van 4 spellen en aan het einde van elke competitie is er wijn voor de winnaars.

Beach Clean Bingo start in Bergen aan Zee

Nieuw Beach Clean Bingo spel start in Bergen aan Zee

Pagina's