Zakelijk lezersnieuws

“Doe net of je bij je buren wilt inbreken”

‘Bij mij is er toch niks te halen, dus bij mij breken ze echt niet in’, is de gedachte bij veel mensen. ”Maar zo denkt een inbreker niet”, zegt Coen Staal, voorzitter van de Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW).

Fusieclubs op zoek naar enthousiaste trainer!

De fusieclubs uit de drie Egmonden zijn op zoek naar een enthousiaste trainer voor de twee JO13 teams.

Meditatief (lig-) Concert in kerkje Groet

Op 21 juni is er een (lig-)concert in het Witte Kerkje in Groet. Violiste Martine Nijenhuis verzorgt een meditatief concert waarbij hartverbinding, innerlijke ervaring en ontspanning centraal staan. Viool-en zangimprovisaties bij Keltische en licht klassieke muziek,

Tweede jeugd voor Villa de Hazelaar

De aan de Omloop in Schoorl gelegen Villa de Hazelaar heeft met Hemelvaart de eerste hotelgasten ontvangen. Na een grondige renovatie, die 10 maanden heeft geduurd, is er een prachtig nieuw kleinschalig hotel geopend.

theater Toemaar bij Postaanzee

Theater Toemaar bij Postaanzee

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

Ontdek 7 restaurants in Egmond aan Zee

Keer jij in Egmond altijd terug bij hetzelfde restaurant om te lunchen of te dineren? Dan is Proef Egmond echt iets voor jou! Ontdek zeven restaurants op één dag!

Stella levert 50.000e Stella Livorno e-bike

Het is feest bij de Nunspeetse e-bike fabrikant. Stella heeft de 50.000e Livorno e-bike geproduceerd. Het betreft een Stella e-bike uit de ‘Livorno-serie’. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.

 

Korren op het strand van Bergen aan Zee

Dat er in de zee veel leeft is wel bekend, maar dat er zelfs vlak onder de kust in de branding zo veel te beleven is verbaast veel mensen. Wie heeft er bijvoorbeeld wel eens een pieterman gevangen? Door met IVN-gidsen te gaan korren kun je bijzondere dingen ontdekken. Een 'kor' is een sleepnet.

25 Jaar The Obsession of Art,

Feestelijke Expositie: 25 jaar met 25% korting!

Pagina's