Zakelijk lezersnieuws

Workshop: Adem en stemtraining

Kom op adem en laat je stem horen! Een diepere ademhaling geeft rust en vitaliteit. Het spreken op de ademstroom geeft kracht, zowel aan de stem als aan onszelf. Wij staan daardoor met meer zelfvertrouwen in het leven.

Zorghulpen gevraagd

Gezocht: zorghulpen o.a. voor alle schoolvakanties!!

Voor onze prachtige locatie woonzorgcentrum de Marke in Bergen zoeken wij voor alle schoolvakanties zorghulpen.

Wat ga je doen?

Onze bewoners op leeftijd ondersteunen bij het wassen en aankleden.

Nieuwe website over Beautiful Bergen

Afgelopen week is er een nieuwe website over het prachtige Bergen en alles wat Bergen te bieden heeft gelanceerd. BeautifulBergen.com is in het Engels, want er staat niet veel online over Bergen dat buitenlandse bezoekers kunnen raadplegen en daaraan is wel behoefte.

Stap voor stap gezond afvallen

Heb je al verschillende diëten geprobeerd en lukt het jou steeds niet om af te vallen? Probeer dan eens de methode van het Voedingscentrum. Het boek ‘Gezond afvallen’ geeft je de inzichten die nodig zijn om succesvol en blijvend gewicht te verliezen.

Live muziek in Honky Tonk

ZONDAG 7 OKTOBER HONKY TONK RAMBLIN MIND BLUES BAND

Saxofoonlessen, jazz en improvisatie

Jazz saxofoonles is meer dan alleen je instrument leren bespelen, naast de saxofoonlessen en les in blaastechniek, geef ik ook les in improviseren, swing en jazztheorie.

Jazzworkshop voor semi-gevorderden

Vrijdag 21 september begint er weer een jazzworkshop voor semi-gevorderden in de Lucebertschool. De repetities zijn eens per twee weken van 20 tot 22 uur. De cursus loopt t/m 14 december, met een slotuitvoering in Amsterdam op zondagmiddag 16 december.

Figuranten gezocht voor opnames film

Op 26 juni wordt er in Bergen een korte film opgenomen genaamd 'Een normaal leven'. In deze korte film volgen wij de 40-jarige Melissa. Melissa is een alleenstaande moeder met haar dochter Anadi. Ze bracht veel tijd door met haar eigen kleine commune in Amsterdam. Zo veel tijd dat zij af en toe

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

 

Een gedichtenbundel met gedichten geschreven door Jeroen van Oort.

Pagina's