Zakelijk lezersnieuws

Figuranten gezocht voor opnames film

Op 26 juni wordt er in Bergen een korte film opgenomen genaamd 'Een normaal leven'. In deze korte film volgen wij de 40-jarige Melissa. Melissa is een alleenstaande moeder met haar dochter Anadi. Ze bracht veel tijd door met haar eigen kleine commune in Amsterdam. Zo veel tijd dat zij af en toe

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

 

Een gedichtenbundel met gedichten geschreven door Jeroen van Oort.

Testen UGC-activiteit

Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website.Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website.Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website.Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website.Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website.

Ei met een Staartje

Ei met een Staartje is een voorstelling van Ila van der Pouw voor iedereen vanaf 4 jaar. Het vertelt over een heel groot en mysterieus ei in de achtertuin van Belle waar iets uitsteekt...Er klinkt gekraak en er kruipt een klein wezentje uit. Een baby-draak.

Zullen we dit samen laten bouwen?

Goed nieuws voor de 40.397 bedrijven, 14.268 starters en 37.468 zzp'ers in de regio. Voor hen komt binnen 30 minuten reistijd nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar op het bedrijventerrein de Boekelermeer.