• Tijdens een workshop werd uitleg gegeven over oefeningen op de trampoline.

    Forte Kinderopvang
  • Een Freek Vonk in de dop.

    Forte Kinderopvang

Actie en gezelligheid tijdens jaarlijks Forte Zomerfeest

BERGEN/EGMOND Op meerdere locaties van Forte Kinderopvang, vond zaterdag 9 juni het jaarlijkse Forte Zomerfeest plaats voor alle kinderen van de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Een ochtend vol spannende jungle-avonturen voor de kleintjes, en een middag met sportieve workshops voor de oudere kinderen.

Al vroeg in de ochtend stonden de eerste kinderen en hun ouders te trappelen voor de deuren van de verschillende kinderdagverblijven in Bergen, Egmond, Castricum, De Rijp, De Beemster, Heerhugowaard en Heiloo. Het thema van het feest was Jungle, waar veel kinderen zich ook op gekleed hadden. Tijdens het feest was er van alles te doen: een djembéworkshop, kokosnotenbowling, peuterjungledansen, schminken, blote voetenpad, en nog veel meer. Ook ouders droegen hun steentje bij en namen zelf hapjes mee naar het Zomerfeest. Zo konden kinderen even uitrusten van alle activiteiten onder het genot van fruit of een lekker taartje.

Daarna was het de beurt aan de BSO kinderen tijdens een middag vol actie en gezelligheid. Vanuit alle Forte vestigingen kwamen de kinderen naar het feest bij de Meent in Alkmaar. Het sportcomplex was helemaal ingericht voor de kinderen die in elke zaal een workshop konden volgen in judo, capoeira, trefbal, trampoline springen en dansen. 

Daarnaast konden de kinderen los in de stormbaan, de schmink, voetbal en knutselen. Ook hier waren er lekkere hapjes te vinden waarbij de kinderen even konden uitrusten.