• Lemon in actie.

    Lemon

Bergen Comedy Club Badaboom en Lemon in de Taverne

BERGEN Badaboom Comedyclub keert donderdag 29 maart terug in café de Taverne in Bergen. Badaboom on tour komt alweer voor het vierde seizoen langs. Ze verzorgen een stand-up comedy avond met een professionele MC en headliner.
Ook zullen enkele toptalenten van zich laten horen. Dus gevestigde namen die nieuwe grappen en verhalen testen samen met de comedy talenten van de toekomst. De line-up bestaat uit onder meer Rik Rottier, Alexander Nasse, Stefan Hendrikx en Neil Robinson uit Canada. De comedyclub begint om 21.00 uur, de entree is gratis.
 

Zaterdag 31 maart biedt de Taverne een live optreden van Lemon. Lemon heeft gespeeld in Paradiso en de Melkweg. Bij de laatste show moesten er zes toegiften gespeeld worden voordat de band het podium mocht verlaten. Ook dit optreden begint om 21.00 uur en is gratis te bezoeken. Check www.youtube.com/LemonAmsterdam ,

De Taverne biedt zondag 1 april onderdak aan Robert Kramers Funky 4. Robert Kramers zet met zijn kompanen twee stomende funksets neer. Van Sex Machine via Get Lucky tot Uptown Funk. Stefan de Kogel is te gast. Het muzikale programma begint om 17.00 uur, vrij entree.