• Hotel Zuiderduin
  • Hotel Zuiderduin

Blarenbal met Bob en de Blue Band

EGMOND AAN ZEE Bob en de Blue Band is opgericht in 2001 en sindsdien al jarenlang succesvol in Nederland en daarbuiten. Het enthousiasme van de groep maakt de band een graag geziene gast op ieder evenement. Zondag 13 januari zijn ze te gast in hotel Zuiderduin. 

De band is een unieke act waar je naar wilt blijven kijken. Strak in het pak vertolkt de band rock-'n-roll in de breedste zin van het woord. Vele classics en medleys worden afgewisseld met de knallers van nu, zowel Engels- als Nederlandstalig. Niet alleen de muziek is bepalend voor de spreekwoordelijke voetjes van de vloer; vooral de enthousiaste uitstraling van de groep draagt veel bij aan het feestgedruis. Kortom: Bob en de Blue Band zorgt voor een unieke act die je niet mag missen! Kom het vooral zelf beleven.

Het optreden is na afloop van de halve marathon die gelopen wordt. In de Zuiderduinzaal is het dan weer tijd voor het traditionele Blarenbal. Dit jaarlijks terugkerende muziekevenement is bestemd voor alle deelnemers, supporters en toeschouwers. Om 15.30 uur gaat de Zuiderduinzaal open en vanaf 16.00 uur zal Bob en de Blue Band voor een swingend live optreden zorgen.
De entree bedraagt 5 euro en het feest duurt tot 20.15 uur. Legitimatie is verplicht.