• Er komen 72 luxe recreatiewoningen. De eerste gasten komen waarschijnlijk in 2020.

    Landal Greenparks

Camping De Bregman in Schoorl wordt Landal Greenparks

BERGEN/SCHOORL Landal Greenparks krijgt er een vakantiepark bij, op het stuk grond van voormalig camping De Bregman aan de Gerbrandtslaan 18, tussen Bergen en Schoorl. Hier worden 72 luxe recreatiewoningen ontwikkeld, waarvan Landal de verhuur en het beheer gaat verzorgen. De eerste gasten kunnen naar verwachting zomer 2020 worden verwelkomd.

De woningtypen op 'Landal Berger Duinen' variëren in grootte (4-, 6- en 8-persoons). Naast de comfort-woningen hebben een aantal typen een luxe of een extra luxe wellnessuitvoering, met onder andere een lounge-bad met buitenhaard en een rieten dak.

Er komt een receptiegebouw met een kleine minimarkt en fietsverhuur. "Voor verdere faciliteiten kunnen gasten een beroep doen op de voorzieningen in de nabijgelegen dorpen Schoorl en Bergen", zo meldt Landal.

"We hebben veel vertrouwen in de verhuur van een vakantiepark op deze fraaie locatie bij de Schoorlse Duinen. Deze streek trekt het hele jaar vele bezoekers uit binnen- en buitenland en we zijn trots om ook onze gasten deze aantrekkelijke bestemming te kunnen aanbieden", aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks. "Deze uitbreiding past in onze groeiambitie. We willen onze aanwezigheid vooral versterken in bestaande markten met Nederland als belangrijke basis. Twee maanden terug kondigden we het nieuwe park Landal De Vlinderhoeve bij het Gelderse Lochem aan, Landal Kaatsheuvel opent dit najaar en we kijken uit naar de opening van Landal Berger Duinen."

Het park wordt ontwikkeld op het voormalig campingterrein door Kopare Leisure Development, dat inmiddels gestart is met de verkoop aan particuliere investeerders.