• D-Licious Vocals met Evelyn Kallansee in Vredeskerkje.

    Henk Hulshof
  • D-Licious Vocals met Evelyn Kallansee in Vredeskerkje.

    Henk Hulshof

Evelyn Kallansee met D-Licious Vocals in Vredeskerkje

BERGEN AAN ZEE De drie zangeressen van D-Licious Vocals vullen op zondagmiddag 3 februari het Vredeskerkje met close harmony en swingende liedjes, begeleid door gitarist Herman Onnen. Aanvang 15.00 uur.

Twee jaar na de komst van het eerste album 'Forgotten Treasures' presenteert D-licious Vocals het nieuwe album 'Uncovered'. In haar zoektocht naar de akoestische essentie van bekende en minder bekende popnummers heeft de groep gekozen voor het arrangeren en terugbrengen naar de basis van grote hits van onder meer George Michael, David Bowie, Nik Kershaw en Barry Manilow. Als contrast biedt het nieuwe album ook eigen composities en meer verstilde liedjes van onder meer Simon & Garfunkel en India Arie, overgoten met een D-Licious-sausje.

Volgende concert in Vredeskerkje zondagmiddag 17 februari 15.00 uur: zangeres Helen Botman & Wouter Bekkering Jazz-Quintet. Reserveren via kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06-50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en te koop bij de Eerste Bergensche Boekhandel. www.kunstgetij.nl