• De start van de Fiets4daagse. Deelnemers fietsten vandaag door Schoorl.

    Le Champion

Fiets4daagse door Schoorl

SCHOORL Vanaf het Sportpaleis Alkmaar is woensdag 4 juli de Fiets4Daagse Alkmaar van start gegaan. Pieter Dijkman, wethouder sport gemeente Alkmaar, gaf het officiële startschot van deze derde editie. Vier dagen lang gaan de bijna 800 deelnemers Noord-Holland ontdekken op de fiets. Het beloven vier zonnige dagen te worden voor de fietsliefhebbers, die vandaag genoten van de Noordzee en Schoorl.  

De deelnemers worden onderweg in de watten gelegd door organisator Le Champion. Naast de prachtige uitgepijlde routes die vanaf Alkmaar dwars door Noord-Holland gaan, valt er onderweg ook veel te beleven. Er is alle tijd voor een relaxte stop bij de verzorgingsposten en voor een culturele bezichtiging. Op zaterdag, op de laatste dag, finishen de deelnemers op het Waagplein in Alkmaar. Hier worden zij feestelijk ontvangen.  

Een dag de sfeer proeven van de Fiets4Daagse Alkmaar kan. Na-inschrijven gebeurt bij de start bij Sportpaleis Alkmaar. Kies voor 30, 50 of 70 kilometer. Meer informatie via www.fiets4daagsealkmaar.nl.