• Kunstenaars komen hun vlaggen en catalogi ophalen.

    Artmaster/P.J. Homan
  • De Rabobank is opnieuw hoofdsponsor van de Kunst10daagse.

    Rabobank Noord-Kennemerland

Inschrijven voor Kunst10daagse kan nog even

BERGEN Inschrijven voor deelname aan de Kunst10daagse kan nog tot en met 17 juni via www.dekunst10daagse.nl/inschrijving. In 2018 is het overkoepelende thema 'Verlichting'.

Het wordt van 19 tot en met 28 oktober tien dagen feest in het dorp met dit jaar onder anderen Kiki Schippers, Johnny & the Gangsters of Love, Peter Beets met het Stochelo Rosenberg, De Karavaan met Art on Wheels en Michelline Van Hautem. Voor vragen: Christine Waslander via info@dekunst10daagse.nl

Het bestuur van de Kunst10daagse is blij dat Rabobank wederom hoofdsponsor is. Hierdoor is het evenement vrij toegankelijk voor iedereen. Vorige week werd de overeenkomst getekend door Thea Dekker (voorzitter van de Stichting Kunst10daagse), Dietrik Emmens (penningmeester) en Jan Klaver (directievoorzitter a.i. van Rabobank Noord-Kennemerland).

Tien dagen lang zijn op heel veel plekken kunstwerken te bewonderen. Galeries, ateliers, restaurants, cafés, woonhuizen, tuinen, tenten: overal vind je kunst. Daarmee is de Kunst10daagse uitgegroeid tot één van grootste meerdaagse kunstevenementen van Nederland.

Met het sponsorschap continueert de bank het partnerschap van de afgelopen jaren. Jan Klaver "Met de Kunst10daagse willen we kunst dichterbij brengen en zo toegankelijk maken voor een breed publiek."

ROUTES De voorbereidingen zijn al in volle gang om bijvoorbeeld de vele verschillende kunstroutes uit te kunnen zetten.

Bezoekers maken op deze routes kennis met schilderkunst, beeldhouwkunst, grafiek, keramiek, sieraden, fotografie, hoeden en glaskunst. Bij uitstek geschikt voor fietsers.
De locaties zijn ook goed per auto bereikbaar. Deze en meer informatie is straks allemaal te vinden in de brochure van de Kunst10daagse, die in augustus verschijnt. Daarin staat ook een plattegrond, waarmee de eigen creatieve route langs de kunstenaars uitgestippeld kan worden.