• Susana Raya geeft een jazzconcert met muzikanten uit Amerika.

    Gerard Becker

Jazz-zangeres Susana Raya en vrienden in Vredeskerkje

BERGEN AAN ZEE In het Vredeskerkje in Bergen aan Zee geeft gitarist en zangeres Susana Raya een jazzconcert. Haar gasten komen uit Amerika en zijn Clifford Carter op piano en Ira Coleman op contrabas. Het optreden op zondag 21 januari begint om 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur.

Susana is songwriter, klassiek gitarist, jazzzangeres en jazzgitarist met Spaanse roots. Haar samenwerking met de jazzbassist Steve Swallow heeft de deur geopend naar de opnames van het in 2016 verschenen album 'Wind Rose', met Clifford Carter (van James Taylor, Art Garfunkel) en Ira Coleman (van Sting, Dee Dee Bridgewater). Producer Gary Burke zei over Raya: 'Ze kan zingen, ze kan spelen en ze kan schrijven. A triple threat, zoals we dat hier in de States zeggen.'
Kaarten kosten 15 euro en zijn te reserveren via kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06-50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Het volgende optreden in het Vredeskerkje is op zondag 18 februari. Dan treedt de Alkmaarse formatie 'Dark Rosie' op. Meer info via www.kunstgetij.nl en www.vredeskerkje.nl.