• Jan Walta (zittend) en zijn broer Jaap: de Zingende Zaagjes van Anders Actieven.

    Martijn Mulder

Open avond van Anders Actieven in dorpshuis Egmond aan den Hoef

EGMOND AAN DEN HOEF In dorpshuis Hanswijk vindt maandagavond 26 augustus een open avond plaats van Anders Actieven. Het activiteitenprogramma 2019-2020 wordt besproken van 19.00 tot 21.00 uur.

Iedereen kan er vrijblijvend kennismaken met de plannen en zich bij de activiteitenleiders oriënteren over de mogelijkheden. Meteen inschrijven kan ook. Voor sommige activiteiten zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
De organisatie biedt de volgende activiteiten aan: schilderen, bridge, houtbewerken, wandelen, fietsen, biljarten, Spaans en conversatie Frans. Ook gaat er weer een computersoos draaien en komt er een computer-repaircafé. Alle activiteiten vinden in of vanaf het dorpshuis plaats. Op deze open avond is het ook mogelijk zich bij volksdansgroep Sarajevka aan te melden.

Tijdens de open avond komt Anders Actieven graag in contact met mensen die behoefte hebben aan een andere activiteit. Mogelijk kan er dan later dit seizoen nog een nieuw element aan het programma toegevoegd worden. Nieuwe begeleiders zijn welkom.