• Frank Kraaijeveld en Marco Nicola

    Marjolein Jansen

Kraaijeveld en Nicola van de Bintangs in Vredeskerkje

08-08-2019, 10:39 | Lezersnieuws | anna

BERGEN AAN ZEE ‘Blues in de vrede van het duin’ met twee leden van de Nederlandse rockband de Bintangs: Frank Kraaijeveld en Marco Nicola spelen (akoestisch) blues van de Bintangs en repertoire van eigen hand speciaal voor (en door) dit duo geschreven. Op 15 augustus in de zomerse concertserie in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee (elke donderdagavond in augustus op die prachtige locatie). Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Frank Kraaijeveld is zanger, gitarist en tekstschrijver. Al bijna zestig jaar is hij de voorman en cultuurbewaker van de Bintangs, de band die met onvervalste rhythm & blues de zogenoemde ‘Hoogoven-sound’ heeft gecreëerd, een verwijzing naar de staalfabrieken in de IJmond, de bakermat van de Bintangs.

Marco Nicola is een virtuoos in diverse authentieke Amerikaanse stijlen van gitaarspelen zoals fingerpicking en slide gitaar, heeft een warme zangstem en componeert songs.

Samen geeft het duo af en toe concerten waar de muzikaliteit en het speelplezier van afspatten. 

Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl. of bel 06 50584308. Kaarten (à € 12,50) ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en bij de Eerste Bergensche Boekhandel.

Volgende concert 22 augustus: SYA – Zingende Engelen (kijk voor alle info op kunstgetij.nl)