• Hendrick-Jan de Stuntman brengt met Springtime een romantische voorstelling naar Bergen.

    Hendrick-Jan de Stuntman - Springtime

Nieuw: straattheater tijdens Jazz & Sail

BERGEN De organisatie van Jazz & Sail in Bergen breidt het programma uit met straattheater.

Op zaterdagavond 8 september, voordat de bands beginnen, is er straattheater van professionele straattheatermakers.

Hendrick-Jan de Stuntman, bekend van het Oerol festival, komt met zijn laatste succesvolle show 'Springtime'. Hij krijgt met zijn over de top romantische komedie, die uitmondt in een tragikomisch liefdesspel, een prachtige plek in Bergen centrum.

Ricardo's straatcircusshow toont spectaculaire acrobatiek. Ricardo is in Europa een van de beste circusstraatartiesten. De oorspronkelijk (en soms nog wonende) Ruigoorder heeft al ruim twintig jaar ervaring in het vak en komt graag naar het andere 'kunstenaarsdorp'.

Vanuit Alkmaar rijdt 'De mobiele eenheid' op hun invalidebromfiets uit 1967 met drum-aan-stel-hanger Bergen binnen. Dennis en Henk toeren rond en waar het leuk is, wordt gestopt en start de theatrale reis over Riddum en Biet. Slagwerk en humor zijn de belangrijkste ingrediënten van hun uitbundige show.

Programma 18.00 Hendrick-Jan de Stuntman - Springtime 18.30 De Mobiele eenheid 19.00 Ricardo's Straatcircusshow 19.30 De mobiele eenheid 20.00 Ricardo's Straatcircusshow 20.30 Hendrick-Jan de Stuntman - Springtime