• Guus Westdorp was een goede vriend van Ramses Shaffy.

    Martin Pluimers

Optreden Guus Westdorp in Bergen aan Zee verplaatst vanwege hitte

BERGEN AAN ZEE Zanger en pianist Guus Westdorp brengt het werk van levenskunstenaar Ramses Shaffy tot leven. Dat zou hij op 25 juli doen in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee, maar vanwege de warmte is dat optreden verplaatst naar donderdag 8 augustus. Reeds gekochte plaatsbewijzen voor deze voorstelling blijven geldig. Meer informatie via 06-38149037 of kaartverkoop@kunstgetij.nl. Kijk ook op www.kunstgetij.nl

Het optreden begint om 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Guus Westdorp: "Als Ramses en ik elkaar zagen klonk altijd zijn groet: 'Dag lieve jongen, ben je daar weer?' Wij herkenden elkaar, als we samen achter de piano zaten, als we ons verwonderden, als we onze streken uithaalden, als we samen huilden en huilden van het lachen om de wereld om ons heen."

Met zijn solo 'Ramses - de liederen' brengt Westdorp een muzikale groet met het werk van levenskunstenaar Ramses Shaffy met wie hij jaren omging. Uitbundig, ingetogen en versierd met anekdotes voert hij de toehoorder door velden van vurige liefdes, maar ook langs grachten, in nachten vol eenzaamheid en verlangen. En dan lijkt het weer even of Ramses door de zaal waart.

KAARTEN Reserveren via kaartverkoop@kunstgetij.nl of bel 06-50584308. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn ook aan de zaal verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en bij de Eerste Bergensche Boekhandel.