Rioolrenovatie in hele gemeente Bergen

BERGEN Een gedeelte van het hoofdriool in Bergen, Egmond, Groet en Schoorl wordt gerenoveerd. Aannemer Aarsleff voert de werkzaamheden uit van 4 tot 22 december.

De renovatie wordt gedaan door middel van de kousmethode (relining). Door deze toepassing moet voorkomen worden dat straten wekenlang open liggen om rioolleidingen te vervangen. Het hoofdriool wordt van binnenuit voorzien van een nieuwe leiding.

In Schoorl gaat het om de Gerbrandtslaan tussen de Duinweg en nummer 11 en de Oorsprongweg ter hoogte van Dopersduin richting het Achterpad ter hoogte van nummer 10. In Bergen wordt gewerkt aan het Molenweidtje tussen de Kerkedijk tot de Beeck. De Noordlaan, ter hoogte van nummer 50 en 60. De Stresemann Nes. Spaak Nes ter hoogte van nummer 21. Hoekweid, tussen nummers 5 en 15. Op de Landweg op diverse locaties. Breelaan hoek Stationsstraat en tenslotte de Notweg. In Groet wordt gewerkt aan de Hargerweg, naast nummer 272. In Egmond aan den Hoef aan de Anna van Burenlaan tussen 9 tot en met 23 en De Herenweg ter hoogte van de Slotweg. In Egmond aan Zee aan de Duinstraat.

Bewoners moeten enige dagen rekening houden met wegafsluitingen, geur- en geluidshinder.

Meer informatie via www.nelisinfra-aarsleff.nl of bel met de uitvoerder, Jaap Groenewold, via 06-20580766.