• Niels van der Gulik en Joost Botman staan nogmaals op het podium van het Vredeskerkje.

    PR

'The Sound of Silence' in het Vredeskerkje

BERGEN AAN ZEE De zomerserie op donderdagavonden in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee gaat weer van start, met op verzoek van velen een reprise van de voorstelling 'The Sound of Silence' met de muziek van Simon & Garfunkel. Donderdag 21 juni, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.15 uur.

Joost Botman en Niels Van der Gulik vertellen en zingen het verhaal van de twee jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo aller tijden. Zij nemen het publiek mee op een muzikale reis naar de roerige jaren 60 en 70: hun weg naar succes, de botsingen tussen de twee, hun 'split-up' en het legendarische concert in Central Park in 1981. Onder meer The Boxer, Mrs. Robinson, Bridge over Troubled Water, Cecilia en The Sound of Silence komen voorbij.

Joost en Niels vinden elkaar als vanzelfsprekendheid in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de up-tempo nummers. Bij de breekbare liedjes bezorgen ze het publiek kippenvel.

Joost Botman zang en gitaar, Niels van der Gulik zang. Reserveren en meer informatie via kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06-38149037. Kaarten ook te koop in de winkel van de Eerste Bergensche Boekhandel en aan de zaal zolang de voorraad strekt. Het volgende concert is op 28 juni. Dan staat sopraan Claron MacFadden met jazzmuziek op het podium. Meer informatie via www.kunstgetij.nl.