• De rolstoelbus is regelmatig te vinden in de regio.

    Rolstoelbus BES

Stichting RolstoelbusBES zoekt websitebouwer

BERGEN Stichting RolstoelbusBES is op zoek naar een websitebouwer om de site weer 'up-to-date' te maken. Dat hoeft natuurlijk niet gratis, maar een ANBI-prijs zou natuurlijk zeer welkom zijn, zo laat het bestuur weten. Ook kan ruimte voor het bedrijfslogo op de flanken van de bus aangeboden worden. Aanmelden kan bij coördinator Audrey Wokke via 06-12745263.

Al meer dan tien jaar is de RolstoelbusBES een bekende verschijning in de kustregio. Voor iedereen die slecht ter been en afhankelijk van rollator of rolstoel is wordt gereden, zeven dagen van de week. Naast een flink aantal gebruikers op vaste ritten, -verzorgd door de vrijwillige chauffeurs-, is er vaak genoeg ruimte in de ritschema's voor bijzondere wensen. De rolstoelbusBES werkt betaalbaar (0,60 euro per gereden kilometer), maar ook stipt op tijd, en zo nodig wordt de gebruiker tot in huis gebracht en gaat de jas aan de kapstok.

"De stichting is kerngezond op financieel gebied en werkt zonder enige vorm van subsidie. Alle medewerkers en het bestuur werken op vrijwillige basis", aldus het bestuur. Nu nog een ronkende website. www.rolstoelbusBES.nl toont wat 'achterstallig onderhoud'. De site is gedateerd en de cijfers en de foto's zijn niet meer actueel. Dat is het bestuur een doorn in het oog. "Enne….er is ook áltijd behoefte aan nieuwe chauffeurs."