• De twee hoofdrolspelers van Aladdin.

    Daniel Smith

Win kaarten voor Aladdin bij Vue

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film Aladdin.

Wat moet Aladdin doen om te overleven?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Disney is bezig met het uitbrengen van een grote reeks live-action films gebaseerd op de bekende, klassieke tekenfilms. Na onder meer Beauty an the Beast en Dumbo is het nu de beurt aan Aladdin. En dat belooft een visueel spektakel te worden. Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. Het straatschoffie steelt om te kunnen overleven en wordt verliefd op een prinses, de dochter van de Sultan. Vervolgens vindt hij een magische lamp, waaruit een Geest verschijnt die in staat is wensen te vervullen. Met hulp van deze Geest probeert Aladdin vervolgens het hart van de prinses te veroveren. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

Verder nieuw bij Vue Alkmaar deze week de film BrightBurn. Een man en vrouw kunnen hun kinderwens niet vervullen, maar vinden op een dag een baby. Ze noemen hem Brendan en voeden op hem. Jaren later wordt het duidelijk dat Brendan geen normale jongen is en over bovennatuurlijke krachten beschikt. Een gevecht om te overleven begint.

Kijk voor kaarten op www.vuecinemas.nl.

Bron: Youtube Disney.