• Eindelijk wordt duidelijk hoe alles afloopt.

    Marvel Studios

Win kaarten voor Avengers

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film Avengers: Endgame.

Van wie krijgen de overgebleven Avengers hulp?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Na de gebeurtenissen in 'Infinity War' hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken. Avengers: Endgame is de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Nieuw bij bij Vue Alkmaar is deze week ookde animatiefilm Geheim Agent Marnie'. De mollige oranje huiskat Marnie leeft een comfortabel leven bij de familie Sonnenschein. Op een dag laat Paul, die het verwende huisdier van zijn zus niet kan uitstaan, Marnie achter bij een landelijk benzinestation. De kat gaat op pad en wordt al gauw vergezeld door een luidruchtige hond genaamd Elvis, de ezel Anthony die beroemd wil worden als zebra en een neurotische haan met de naam Eggbert.

Kijk voor tickets op www.vuecinemas.nl.

Bron: Youtube Marvel Entertainment