• Taylor Russell stars in ESCAPE ROOM

    David Bloomer

Win kaarten voor 'Escape Room'

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familieled op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film 'Escape Room'.

Hoe heet de Nederlandse acteur uit 'Escape Room'

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen. Een film met een Nederlands tintje. Naast acteurs Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis is er in 'Escape Room' ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Yorick van Wageningen.

Ook nieuw bij Vue Alkmaar is de film 'Vice'. Het waargebeurde verhaal van Dick Cheney (Christian Bale), één van de belangrijkste Vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Van de makers van The Big Short. 'Vice' vertelt het verhaal over hoe een bureaucratische insider uit Washington stilletjes de machtigste man ter wereld werd als Vicepresident van George W. Bush (Sam Rockwell). Hij gaf het land en de wereld opnieuw vorm op een manier die vandaag de dag nog steeds gevoeld wordt.

Verder draaien de films 'Mid90s', 'Cold Pursuit', 'Verliefd op Cuba', 'Alita: Battle Angel', 'Happy Death Day 2U', 'Corgi', 'Brugklas - De tijd van mijn leven', 'The Prodigy', 'De lego Film 2', 'Instant Family', 'Green Book', 'Hoe tem je een draak 3', 'Bohemian Rhapsody' en 'A Star is Born'.

Youtube:  New Trailer Buzz