• Doe mee aan een ochtend vol sport en spel.

    Alkmaar Sport

Dreumesen tonen hun circuskunsten in De Meent

ALKMAAR Alkmaar Sport begint de zomervakantie met een sportevenement voor de allerkleinsten. Op vrijdag 27 juli kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in de topsporthal van De Meent.

Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.
Voorinschrijven is mogelijk via www.alkmaarsport.nl/dreumessport.

DANSLES Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan deelnemen aan een korte dansles, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn loopfiets meenemen, want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is een speciale babyhoek aanwezig.

CIRCUS De dreumesochtend op vrijdag 27 juli staat geheel in het teken van het thema circus. De ballonnenclown maakt voor elk kind de leukste ballonnencreaties. De topsporthal wordt feestelijk versierd en de begeleiding is in thema 'verkleed'. Uiteraard mogen ook alle kinderen verkleed komen.

De kosten bedragen 4 euro per kind bij online voorinschrijving en 5 euro per kind bij inschrijving op de dag zelf. Baby's tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen 1,50 euro per persoon. In de Topsporthal is horeca aanwezig.

Aanmelden via www.alkmaarsport.nl/dreumessport.