• Je komt van alles tegen op weg naar de finish.

    Le Champion

Inschrijving Midwinterduinloop geopend

EGMOND-BINNEN Le Champion houdt op zaterdag 9 december de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen, met afstanden van 7,6 en 16,8 kilometer. Het parcours door het duingebied gaat over verharde en onverharde wegen en over een deel van het Egmond Halve Marathon-parcours.

De winnaars per afstand bij zowel de vrouwen als mannen komen in aanmerking voor prijzen, beschikbaar gesteld door Runnersworld Zaandam. De start van beide afstanden is om 11.00 uur nabij de Schulp. Inschrijven kan bij Runnersworld bijvoorbeeld in Alkmaar of op de dag zelf vanaf 9.30 uur in de sporthal van dorpshuis De Schulp. 

Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt 5 euro, inclusief duinkaart. Er kan contant of met pin betaald worden. Online inschrijven is niet mogelijk.

Vanwege beperkte parkeergelegenheid in verband met de overlast van vorig jaar, wordt aangeraden om -indien mogelijk- met de fiets te komen. Wie toch met de auto komt, wordt begeleid naar de parkeerplaats van de PWN en Gasterij Niew Westert aan de Oude Schulpweg, alsook naar de parkeerplaats van de camping aan de Sint Adelbertusweg. Het is daar vandaan zo'n 15 minuten lopen naar de sporthal.