• Yoga in de branding.

    Alkmaar Sport

Kinderen sporten op het strand van Egmond aan Zee en Camperduin

EGMOND AAN ZEE/CAMPERDUIN Tijdens de zomervakantie vindt Beachfun op het strand plaats speciaal voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Op maandag 15 juli in Egmond aan Zee, afgang zuid en op maandag 22 juli bij de lagune in Camperduin, vinden er sportactiviteiten plaats van 13.00 tot 16.00 uur. Inschrijven via www.hollandsportbv.nl/zomervakantie-activiteiten-bergen. De jeugd kan meedoen aan sporten als strandtennis, zumba, bootcamp, speurtocht, powerkiten (voor kinderen ouder dan 10 jaar) en suppen (voor kinderen met A + B diploma).

Kinderen kunnen zowel de eerste als de tweede middag meedoen. "Het mooie aan Beachfun is dat een kind ook kennis kan maken met wat minder voor de hand liggende sporten. Misschien is een kind uiteindelijk zelfs zo enthousiast dat het besluit om een bepaalde sport vaker te gaan beoefenen", aldus buurtsportcoach Elles Kraakman. 

Kosten zijn 4 euro per middag, aanmelden kan tot 5 juli. Ouders/verzorgers zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken of om gezellig mee te doen.