• Voor alle soorten wandelaars zijn er trainingen.

    Sportwandelschool

Open wandeldagen inBergen en Schoorl

BERGEN/SCHOORL De Sportwandelschool houdt verschillende wandeltrainingen in groepsverband. Zo is er wandel bootcamp, sportief wandelen en nordic walking. Beweeg mee is voor mensen met een beperking of chronische aandoening. In de eerste week van maart kunnen wandelaars aan de onderstaande trainingen meedoen. 

De proefles wandel bootcamp in de Schoorlse Duinen is op zaterdag 3 maart om 10.00 uur. De training van ruim 1,5 uur gaat over smalle en steile bospaadjes, door het rulle zand en bij de klimduinen omhoog. Een uur nordic walking in de Schoorlse Duinen is ook op zaterdag 3 maart. Verzamelplaats is bij buitencentrum Schoorlse Duinen. Aanmelden via info@sportwandelschool.nl. 

Sportief wandelen kan in Bergen op zaterdag 3 maart om 8.30 uur. De start van een vier uur durende sportief wandeltraining is op de parkeerplaats tegenover Duinvermaak, Breelaan 132. Op maandag 5, woensdag 7 en vrijdag 9 maart zijn deelnemers welkom voor een gratis proeftraining.

Mensen met een beperking kunnen meedoen aan Beweeg Mee in Bergen op woensdag 7 maart om 10.30 uur. De proeftraining duurt een uur. Verzamelen op de parkeerplaats tegenover Duinvermaak. Nordic walking in Bergen is op maandag 5 maart 9.30 uur en donderdag 8 maart om 10.00 uur. Verzamelplaats is wederom de parkeerplaats tegenover Duinvermaak. Aanmelden via info@sportwandelschool.nl.