• Het onderkomen van vvBergen.

    Henk Borst

RaboBES voetbaltoernooi nogmaals bij vvBergen

BERGEN Het Rabo BES jeugdvoetbaltoernooi vindt ook dit jaar plaats bij de fusieclub vvBergen. De organisatie van dit jaarlijkse toernooi rouleert tussen de voetbalverenigingen binnen de BES-gemeenten. De editie van dit jaar was gepland bij DuinrandS maar door de brand in het clubhuis is vvBergen gevraagd nogmaals als gastheer op te treden.

Het evenement heeft plaats op zaterdag 15 juni. Het belooft op sportpark De Kiefhoek wederom een ware sportieve happening te worden. Maar liefst 74 teams worden verwacht. Alle teams komen uit in de leeftijdscategorieën 9 tot en met 17 bij de meiden en 7 tot en met 16 bij de jongens.

Vanwege het grote aantal spelers en wedstrijden wordt het een druk programma, laat Henk Borst van vvBergen weten. "De eerste wedstrijden worden al afgetrapt om negen uur 's ochtends. En de laatste wedstrijden worden om half zes 's middags afgefloten."

De organisatie is in handen van het voltallige jeugdbestuur van de vvBergen. Die daarin ondersteund wordt door een grote groep vrijwilligers voor alle voorkomende taken als administratie, ehbo, dagprogramma, wedstrijdbegeleiding en ontvangst. 

"Mede gezien de verwachte enorme toeloop willen we spelers en gasten vragen om zoveel mogelijk per fiets naar het complex te komen."

VvBergen heeft een onderkomen aan de Groeneweg 5 in Bergen. Zie verder ook www.vvbergen.nl.