• V.l.n.r.: Esther Rommel (VVD provincie NH), Cees Roem (Lijsttrekker VVD Bergen), Jan Houtenbos (raadslid VVD Bergen) en Alice Koster van het voormalige stationsgebouw Egmond aan Zee.

    VVD Bergen

VVD Bergen huldigt Egmondse echtpaar Koster

EGMOND AAN ZEE Voor de twaalfde keer op rij organiseerden de VVD Statenleden uit Noord-Holland een taartenactie waarbij zij lokale helden in het zonnetje zetten.

Dit jaar brachten zij op vrijdag 9 februari, samen met de VVD Bergen, een taart bij het echtpaar Koster, eigenaren van het voormalige stationsgebouw in Egmond aan Zee vanwege hun bijzondere bijdrage voor het in stand houden en restaureren van historisch erfgoed. Ieder jaar, rondom Valentijnsdag, organiseert de VVD een taartenactie. Tijdens deze actie zet de VVD vele vrijwilligers, maar ook professionals in het zonnetje. Deze mensen of organisaties verdienen een taart, omdat zij zich inzetten voor hun buurt, wijk, dorp, stad of zelfs regio. De VVD Bergen nh zet het echtpaar Koster in het zonnetje vanwege hun initiatief het voormalige stationsgebouw van Egmond aan Zee in oude luister te herstellen. "Hun goede werk is van groot belang voor het behoud van het cultureel erfgoed in onze gemeente", aldus Cees Roem, lijsttrekker van de VVD in Bergen.