• Christine van de Craats

Christine leert mensen bewuster leven

ALKMAAR Is je hoofd vol? Pieker je veel en wil je in 2019 bewuster leven en meer genieten? Dan is een mindfulnesstraining misschien iets voor jou. Heb je al veel over mindfulness gelezen, maar weet je nog niet zeker of dat iets voor je is? Ontdek en ervaar het zelf tijdens de introductieworkshop mindfulness op zaterdagochtend 5 januari van 9.30 tot 11.00 uur in centrum Wakker aan de Westerweg 14 in Alkmaar.

Deze introductiebijeenkomst is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de training en de trainer. Je krijgt uitleg over wat mindfulness is, wat de training inhoudt, en we gaan natuurlijk ook meditatie-oefeningen doen en uiteraard is er ook ruimte voor vragen. De bijeenkomst kost 10 euro. Als je de training gaat doen, krijg je dat bedrag weer terug. Aanmelden kan op www.christinevandecraats.nl of via de mail info@christinevandecraats.nl.

Christine is gecertificeerd categorie 1 VMBN mindfulnesstrainer, compassietrainer en al 18 jaar coach. Ze heeft een eigen praktijk als buitencoach in Bergen.