• n.v.t.

Grootschalig isolatiecampagne van start, Bergen stelt subsidie beschikbaar

Advertorial

Vanaf 1 juni start Isolatieactie.nl een grootschalig isolatiecampagne in de gemeente Bergen. Naast het voordeel door gezamelijke inkopen van de isolatie is er vanuit de gemeente Bergen ook een subsidie beschikbaar, waarbij woningeigenaren minimaal twintig procent van de investering terugkrijgen.

Dankzij onze isolatiecampagnes hebben gemeentes het afgelopen jaar grote stappen weten te zetten in het verduurzamen van de gemeentes. Ook in de gemeente Bergen willen wij door middel van ons grootschalig isolatiecampagne, ondersteunt met een subsidie vanuit de gemeente, woningeigenaren helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Tot 40% besparen op uw energierekening
Met alleen het isoleren van uw spouwmuur kunt u al gauw tot wel 20-30% besparen op uw energierekening. Naast het besparen op uw vaste lasten geeft isoleren een hoger wooncomfort, een verbeterd energielabel en zorgt het voor een waardemeerdering van uw woning. Het isoleren van uw woning is daarom een gezonde investering, die u vaak ook nog eens binnen 3-5 jaar al heeft terugverdiend. Een zeer verstandige investering dus, zeker met de verwachting dat de energiekosten zullen stijgen.

Subsidieregeling voor gemeente Bergen
Vanaf januari 2019 heeft de gemeente Bergen een subsidieregeling beschikbaar gesteld voor alle woningeigenaren. De subsidie voor woningisolatie is bedoeld om woningeigenaren te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Zo krijgt u bij het isoleren van uw woning minimaal 20% terug van uw investering.

Bent u woonachtig in de gemeente Bergen en wilt u weten hoeveel subsidie u kunt ontvangen? Deelname aan de campagne is geheel gratis en vrijblijvend. Na de inschrijving volgt een korte telefonische intake en vervolgens wordt er een adviesgesprek ingepland met de isolatie-adviseur. Die zal op locatie een technische inspectie houden om u te adviseren in de isolatiemogelijkheden. Op basis van deze gegevens ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte.

Schrijf u nu gratis en vrijblijvend in via onze actiepagina: www.isolatieactie.nl. Wilt u liever direct alles weten over de actie? Bel 085 – 743 02 55 of Whatsapp naar 06 – 55 75 78 55.