Lida Schilder helpt bij ontstressen

SCHOORL Net terug van vakantie en nu al weer toe aan de volgende? Kom dan naar de open dag van de praktijk van Lida Schilder en ontstress.

Traditiegetrouw is er, volgens de Burn-out poli, in september altijd een enorme toestroom van mensen die aankloppen met overspannen klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn, angst- of paniekklachten, slapeloosheid, opgejaagd voelen, somberheid, slechte concentratie, verdriet of buik- en darmklachten.

Wie dit herkent, kan zaterdag 21 september langskomen in de praktijk van Lida Schilder. Daar geeft ze ontstress-behandelingen.

"Veel mensen gaan tegenwoordig gestrest op vakantie en komen zichzelf daar ook hard tegen. Want ook tijdens de vakantie willen we zoveel mogelijk dingen zien en beleven en het liefst ook delen via social media. Dus in plaats van te ontspannen blijven we continue bezig. De stress stapelt zich op en dat kan uiteindelijk leiden tot een burn-out. Door de signalen van stress op tijd te herkennen en te behandelen kan een burn-out voorkomen worden."

Tijdens de open dag is er de gelegenheid om kennis te maken met de methoden van de praktijk. Lida: "Tijdens de behandeling wordt er door middel van bijzondere massagetechnieken spanning afgevoerd uit het lichaam, gaat de energie weer beter stromen en is er meer
rust in lichaam en hoofd. Tevens vinden er gesprekken plaats, die inzicht geven in de patronen in uw functioneren die veel stress veroorzaken. Hierdoor kan spanning worden voorkomen."

Lida Schilder is afgestudeerd arts aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze heeft aanvullend de homeopathie-opleiding voor artsen afgerond en is tevens opgeleid tot ayurvedisch energietherapeut. Ook heeft Lida Schilder een hbo-opleiding voor voetreflexologie
afgerond.

Kennismaken met de behandelingen op 21 september? Mail naar ontstressbehandeling@gmail.com of bel 072–5090095. Kijk voor meer informatie op www.lidaschilder.nl.