• Mijn Smaak is sfeervol ingericht.

    Aangeleverd

Is 'Mijn Smaak' ook jouw smaak?

BERGEN Tamiko Bieshaar verkocht jarenlang 'Mijn Smaak' op markten, braderieën en fairs. ,,Het was een prachtig leven buiten en ik heb fantastische en hardwerkende mensen ontmoet. Maar helaas werd het voor mijn lijf teveel. En daar kwam als een geschenk uit de hemel een bordje te huur op 'mijn winkeltje'." Vorig jaar opende zij haar winkel aan de Jan Oldenburglaan 16c.

Ongelooflijk spannend vond Tamiko deze stap. ,,Maar nu, ruim een jaar later, kan ik terugkijken op fantastisch jaar. Ik heb mijn hart en ziel er in gelegd. Wat ben ik blij dat ik deze sprong gewaagd heb en iedereen die mij bezoekt enorm dankbaar. Want zeg nou zelf: zonder al die lieve mensen die bij mij iets kopen, lukt het toch niet?"

Om het succes van het eerste jaar te vieren, houdt Tamiko een Lady's Night op 29 november. Zo kan zij aan iedereen laten zien waar zij zo trots op is. ,,Mooie woonaccessoires, comfortabele, trendy en betaalbare kleding in een heerlijke sfeer met een gratis bakkie koffie of een lekker fris watertje."

Tijdens deze avond geeft Clari stijl- en kledingadvies. Ook is Gerdien van Beautysalon Bergen aanwezig om nagels te voorzien van een gel-lak. De hele avond geldt tien procent korting op alles, bovendien gaan de eerste vijftig klanten met een goedgevulde goodybag naar huis. Meer informatie via 06-48729101.