• Tandarts Glaudé is ambassadeur van de stichting BTBVOY.

    BTBVOY

Naar de tandarts voor het goede doel

BERGEN Tandarts Hans Glaudé houdt praktijk in Bergen en is tevens ambassadeur van de stichting Become the best version of yourself (BTBVOY).

De stichting wil (kwetsbare) meisjes, meiden en jonge vrouwen (12-26 jaar) inspireren het beste uit hunzelf en hun leven te halen en geeft hen 'de spelregels van het leven' door. Tijdens coaching en trainingen worden tools uitgereikt die gericht zijn op het ontwikkelen van meer eigenwaarde en zelfrespect. De training My body my rules is gericht op de seksuele weerbaarheid van meisjes (11-14 jaar).

Er is dringend financiële steun nodig, zo laat Hans Glaudé weten. "Omdat ik met eigen ogen zie hoe belangrijk BTBVOY voor Nederland is, heb ik een actie bedacht om financiële middelen op te halen. Samen met mijn collega Lisette van Dijk en Melania Blanco zetten wij op vrijdag 14 juni onze schouders eronder. Die dag helpen wij patiënten met twintig procent korting. De dagomzet van 14 juni gaat in zijn geheel naar BTBVOY. Wij willen vijftig collega-tandartsen, maar ook huisartsen en fysiotherapeuten inspireren ons voorbeeld te volgen."

Een afspraak maken kan via 072-5897100 of de-tandarts@xs4all.nl. Meer informatie op www.btbvoy.nl. Doneren kan via best-version-of-yourself.kentaa.com.