• Elske Doets, geflankeerd door Tom Pedroli en Henk Borst.

    VV Bergen

Nieuwe broeksponsor voor VV Bergen

BERGEN Elske Doets van Jan Doets America Tours en Tom Pedroli, voorzitter van VV Bergen en Henk Borst, sponsorzaken, hebben onlangs de handtekening gezet onder een nieuwe sponsorovereenkomst. De jeugd wordt ook de komende drie jaar van nieuwe voetbalkleding voorzien.

Elske Doets, directeur van Jan Doets America Tours: "Wij vinden het zeer belangrijk om betekenisvolle projecten te ondersteunen. En dit bij voorkeur in de vorm van sport en jeugd. VV Bergen laat sinds de fusie zien dat ze voortreffelijk voorziet in de behoefte van de jeugd. En daarmee in meerdere opzichten in de ontwikkeling van de kinderen. Het is ons een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren".

Tom Pedroli: "Een groter compliment kan Elske Doets ons niet geven. We hebben inderdaad vanaf het begin als ambitie uitgesproken om de jeugd een voetbaltoekomst in Bergen te bieden. Die ambitie wordt breed uitgedragen. Dit mede dankzij een groot aantal trainers en begeleiders. De club presteert op veel fronten uitstekend. En daarin is de steun van sponsors onontbeerlijk. Dus erg fijn dat we vanuit die hoek ook deze zeer welkome steun ontvangen."