• Studlers
  • Studlers
  • Studlers

Restaurant Studlers opent zijn deuren

BERGEN Bergen is een nieuw restaurant rijker sinds begin dit jaar. In het pand van het voormalige restaurant Zusters is nu Studlers gevestigd.

De eigenaren van de omliggende hotels 1900, Breeburg en van Renenpark hebben de handen ineen geslagen om op het adres van de Breelaan 26 een compleet nieuw restaurant te openen.

Na een grondige verbouwing waarbij niet alleen de keuken volledig is gerenoveerd, maar ook het eetgedeelte helemaal is vernieuwd, heeft de ruimte een kosmopolitische en stijlvolle uitstraling. Naast dat de inrichting is veranderd, is ook de menukaart van een andere orde. Er is met een mix van klassieke en moderne gerechten, gemaakt van de beste producten, een hoogwaardig menu samengesteld.

Op de verwarmde veranda kan in het weekend ook geluncht worden en, als de zon in het voorjaar weer tevoorschijn komt, is er plek op het zonnigste terras van het dorp.
"Na de sluiting van een aantal restaurants in Bergen hebben we er dus gelukkig weer een mooi restaurant bij, waar u in een sfeervolle omgeving kunt genieten van heerlijk bereide gerechten."