• Sc?ne uit The Snowman.

    Aangeleverd

Win kaarten voor The Snowman

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaartjes winnen voor de film in bioscoop Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of familielid op een avondje 'The Snowman': In welke Noorse plaatsen is deze film opgenomen. Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord in.

Michael Fassbender (X-Men- films, Inglourious Basterds) is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø. Fassbender wordt bijgestaan door onder andere Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg en J.K. Simmons in deze nieuwe film van regisseur Tomas Alfredson. Wanneer Harry Hole (Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan. Deze thriller is in zijn geheel op locatie in Noorwegen opgenomen, in de steden Oslo en Bergen en rondom Rjukan. The Snowman is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title, samen met Robyn Slovo en Piodor Gustafsson.

Bij Vue Alkmaar draaien ook de volgende films: The Foreigner, Leatherface, What Happened to Monday?, Your Name en Barbie: Dolfijnen Magie.