• Thor moet het opnemen tegen The Hulk.

    Aangeleverd

Win kaarten voor Thor: Ragnarok

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaartjes winnen voor de film in bioscoop Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of familielid op een avondje 'Thor: Ragnarok': Tegenover welke bondgenoot komt Thor te staan? Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord in.

In Marvel's Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan - de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Bij Vue Alkmaar draaien ook de films The Mountain Between Us en Jigsaw. 'The Mountain Between Us' volgt twee vreemden van elkaar, een begenadigde chirurg wiens vlucht is geannuleerd en een bruidsfotojournaliste die op weg is naar een aankomende bruiloft. Gezien de noodzaak hun eindbestemming bijtijds te halen besluiten de twee ondanks waarschuwingen betreffende het weer een klein vliegtuig te charteren. Als dit vliegtuigje neerstort, moeten de twee samen zien te overleven in de wildernis. In de film Jigsaw worden overal in de stad lijken gevonden, elk op gruwelijke wijze overleden. Al het onderzoek wijst op slechts een mogelijke dader: John Kramer. Dat terwijl die toch echt dood zou moeten zijn.